14 september 2016

Diensten

diensten


Onze diensten:

U kunt bij Ammerant Schilderwerken terecht voor diverse werkzaamheden.
Onderstaand een overzicht van onze te leveren diensten:


Buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk is natuurlijk niet alleen maar om uw woning e/o bedrijfspand mooi te laten lijken. Het beschermt ook uw hout tegen de slechte weersomstandigheden in Nederland. De klus moet met een vaste frequentie uitgevoerd worden om zo de buitenkant van een huis e/o bedrijfspand beschermd te houden. Hier kan Hans Ammerant als professioneel schilder u perfect mee van dienst zijn.


Binnen schilderwerk

Het interieur van uw woning e/o bedrijfspand is natuurlijk niet af zonder binnenschilderwerk. Is het al weer jaren geleden dat u voor het laatst de binnenkant van uw woning e/o bedrijfspand geschilderd heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Nieuwbouw projecten


Renovatie projecten


Plafond en wandafwerking

Plafond en wandafwerking is een ruim begrip. Er zijn verschillende mogelijkheden om een plafond of wand naar uw eigen smaak in te richten. Plafond witten, structuurverven, kwartsen, texen, behangen. Dit zijn allemaal mogelijkheden om uw wand e/o plafond perfect af te werken op de door u gewenste kleur. Hans Ammerant Schilderwerken geeft u graag vrijblijvend advies over deze diverse type afwerkingen en helpen u met de keuzemogelijkheden.


Spuiten (latex)

Bij het  latex spuiten gebruiken wij een nevelarm en onder een druk van meer dan 100 bar, zonder lucht, de latex of lak door een nozzle spuit. Door de hoge drukval expandeert de straal die uit de spuitopening komt die vervolgens in kleine druppeltjes uiteenvalt. Hans Ammerant Schilderwerken behandelt graag uw muren en plafonds met deze nieuwe techniek. Behalve dat u daarmee het strakst mogelijke eindresultaat heeft (geen structuur van een roller), kunnen wij de techniek ook toepassen op bestaande spachtelputz en spackwerk met minimale vermindering van het oorspronkelijke reliëf.


Houtrot sanering

Houtrot sanering is het plaatselijk vervangen van de slechte delen van houten gevelelementen. Het grootste voordeel hiervan is dat het kostenbesparend werkt. U hoeft immers geen nieuw kozijn te kopen, maar alleen een reparatie te laten verrichten aan onderdorpel of hoekverbinding.


Vervangen van glaslatten


Poedercoat reparatie


Behangen (o.a. glasvezelbehang)

Veel gezien in bedrijfsruimte’s of kantoor, maar steeds meer in woningen is momenteel ‘scan’ ofwel glasvezel of glasvliesbehang. De ondergrond moet hiervoor egaal zijn. Als het glasvezelbehang wordt aangebracht geeft dit een naadloze neutrale afwerking van wanden. Het werkt veel oneffenheden in de muur weg en is bovendien scheur-overbruggend, brandvertragend en geluiddempend. Glasvezelbehang wordt geleverd in verschillende structuren en patronen, en geeft een moderne rustige uitstraling. Het is dus zeer geschikt voor het duurzaam bekleden en verfraaien van uw wanden. Glasvezelbehang wordt afgewerkt met een schrobvaste muurverf in elke gewenste kleur. Dit maakt de wanden goed reinigbaar.


 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze projecten pagina.
Hier staan diverse foto’s met betrekking tot onze diensten.


Meer weten? neem dan vrijblijvend contact met ons op.